Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Plukbrood op de BBQ
Met een basis als Turksbrood kun je bijna alles als topping gebruiken. Dit zijn de smaken van Italiƫ, waar wij erg van houden.
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Equipment
BBQ met deksel
Ingrediƫnten
1
ongesneden
Turksbrood
1
bol
Buffelmozzarella
1
kleine
Rode ui
fijn gesneden
2
eetlepels
Pesto
2
eetlepels
Kruidenboter
1
zakje
Strooikaas
jong belegen
6
plakjes
Salami met Truffel
6
plakjes
Parmaham
1/5
Spaanse peper
fijn gesneden
Instructies
Steek de BBQ aan. Indirect op 180 graden.
Snijd het Turkse brood in, maar zorg ervoor dat je niet te ver doorsnijd, zodat het brood nog wel stevig blijft en aan elkaar blijft zitten.
Smeer op diverse plekken pesto en kruidenboter.
Voeg op verschillende plekken stukjes parmaham en salami toe.
Voeg op verschillende plekken rode ui en buffel mozzarella toe.
Als laatste bestrooien met rode peper en strooikaas.
Optioneel: als laatste nog een klein beetje Italiaanse kruiden erover.
Gang:
Bijgerecht, Borrelhapje, Snack
Keuken:
Mediterraan
Trefwoord:
Brood