Aglio e Olio Scampi van de BBQ
Aglio e Olio Scampi van de BBQ en de Heerlijke Combinatie met Gegrilde Groene Asperges! Jaaa, lees deze zin goed, want het water loopt zeker …
Vis van de BBQ: Een Beleving van de Grill! Dit is een heerlijke manier om de smaken op je bord te brengen. Belangrijk bij het roken van vis is de temperatuur. Deze moet rond de 100°C liggen.
Het grillen van vis vereist wel een precisie, maar met de juiste aanpak is het gemakkelijk te beheersen. Kies stevige vette vissoorten zoals zalm, tonijn, makreel of zeebaars, die goed op de grill blijven liggen zonder uit elkaar te vallen. Marineer de vis met kruiden, citroensap en olijfolie om smaak toe te voegen en uitdroging te voorkomen.
Begin met het goed voorverwarmen van je barbecue. Als de grill heet is, vet je het rooster lichtjes in om te voorkomen dat de vis blijft plakken. Leg de visfilets voorbeeld op het rooster en grill ze ongeveer 2-4 minuten aan elke kant, afhankelijk van de dikte van de vis. De vis is gaar wanneer het gemakkelijk uit elkaar valt met een vork en een mooie grill-markering heeft.
De mogelijkheden om vis van de BBQ op smaak te brengen zijn eindeloos. Voeg verse kruiden zoals dille, basilicum of koriander toe, samen met wat knoflook en citroen voor een frisse smaak. Of ga voor een pittige flavour met cayennepeper en paprikapoeder. Serveer de gegrilde vis met een zelfgemaakte salsa, avocado saus of een simpele boter-citroensaus voor extra smaak.
Gegrilde, gerookte of gestoomde vis van de BBQ, het is allemaal even lekker en gezond! Vettere vissoorten zijn top op de kamado. Het vangen van de rokerige aroma’s van de barbecue, in combinatie met de sappigheid van de vis, maakt elke hap een fantastische ervaring. Dus haal die grill tevoorschijn, koop verse vis en geniet van een heerlijke maaltijd. Vis van de BBQ: Een Beleving van de Grill!
Aglio e Olio Scampi van de BBQ en de Heerlijke Combinatie met Gegrilde Groene Asperges! Jaaa, lees deze zin goed, want het water loopt zeker …
Oosterse mosselen in de Dutch Oven maken op de Big Green Egg is een heerlijk gerecht dat de smaken van de Aziatische keuken combineert. Maak …
Dit gerecht is een heerlijke combinatie van zeevruchten, zoetheid van mango’s, frisheid van tomaten en de pittigheid van de rode chilipeper. Gekonfijte Gamba’s uit de …
Pluk de gerookte zalm van de BBQ! Gerookte zalmzijde van de BBQ is een heerlijk gerecht dat je simpel kunt bereiden met de barbecue. Het …
Oosterse zalmbonbons is een gerecht dat wij geïnspireerd hebben op de Aziatische keuken. Het is absoluut een creatieve culinaire recept waarbij traditionele Aziatische smaken en …
Saté Udang, ook bekend als garnalensaté, is een populair gerecht in de Indonesische keuken. Het vindt zijn oorsprong in Indonesië, waar saté (spies met gegrild …
Dit keer gaan we voor een Ciabatta Broodje met Pulled Zalm. Zelf zijn we gek op de Ciabatta. Een broodje dat redelijk stevig is, maar …