Over Grilled Flavour

HALLO. WIJ ZIJN JAAP & REMCO.

Grill Masters & Outdoor cooking fans. Gek op onze Big Green Egg en houden van kwalitatieve BBQ producten!

Grilled Flavour

Onze Passie!

We kennen het allemaal. Je vind iets leuk om te doen, wilt er beter in worden en alles weten van het product. Wat kan je er allemaal mee en hoever kan je gaan? Elke dag ermee bezig zijn en doorgaan tot het uiterste. Dat noemen we passie!

Zo gingen wij ook te werk met onze Weber Mastertouch 47cm. Het begon uiteraard met het grillen van een hamburger. Al snel bleek dat we verder wilden. Wat kan er allemaal met deze BBQ? Grillen, stoven, stomen, bakken en koken. Het kon allemaal. Maar temperatuurbeheersing bleef toch nog een dingetje. Helemaal met lange sessies. Dat moest beter kunnen.

En zo zijn we in 2016 in aanraking gekomen met de Big Green Egg. Sessies van 8 uur of langer, zonder temperatuurschommelingen. Er ging een nieuwe wereld voor ons open!

Kwaliteit dus en de ultieme smaak. Dat is waar wij voor gaan. Niet alleen met onze tools. Je kunt BBQ’en op een vuurtje met een rekje erboven, maar onderdeel van onze passie is de voorkeur voor kwaliteit om het beste op tafel te kunnen zetten. Kwaliteit zie je dus niet alleen terug in onze Big Green Egg, maar ook in de ingrediënten die wij kiezen voor het maken van een gerecht. Vlees halen we bij onze slager in Putten en vis bij de visboer in Bunschoten-Spakenburg. Topkwaliteit producten en ingrediënten zijn een belangrijk onderdeel van onze BBQ experience.

Wij maken onze eigen recepten en turnen bestaande recepten om tot een ultieme smaakexplosie. Bij het bedenken van nieuwe recepten proberen we ook altijd te innoveren en experimenteren met nieuwe smaken. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Neem een recept van onze website, maak het één, twee, drie keer en ga er daarna op los met je eigen culinaire creativiteit.

DAT JE ALTIJD OMRINGD MAG ZIJN MET VRIENDEN, FAMILIE EN BBQ!

GRILLED FLAVOUR

Bedankt voor het lezen

Leren, delen en inspireren. Dat zijn de drie pijlers voor het opzetten van ons blog. Wij zijn zelf continu bezig met leren. Nieuwe dingen ontdekken, altijd nieuwsgierig zijn naar nog niet ontdekte smaken of combinaties. Al onze BBQ learnings delen wij graag weer met jou via Grilled Flavour op onze website en social kanalen.

En uiteraard willen we mensen inspireren. Om te gaan koken en BBQ’en. Met familie, vrienden en kennissen. Herinneringen maken en mooie avonden beleven. Dat is wat een mooie BBQ dag voor ons betekent.

Heb je vragen over recepten? Wil je samenwerken? Voel je vrij om ons te berichten via info@grilledflavour.nl!

Close
Grilled Flavour © Copyright 2019-2023.
Close