Onze passie!

HALLO. WIJ ZIJN JAAP & REMCO.

Barbecueën is meer dan onze hobby; het is onze passie, een kunst die zich ontvouwt op de grill, waar vlammen dansen en smaken samenkomen in perfecte harmonie. 🔥🍖 #BBQLove

Grilled Flavour

Onze passie!

Er is iets magisch aan het buiten koken op de barbecue. Het begint met het knisperende geluid van houtskool dat langzaam smeult, terwijl de zon aan de horizon zakt en de avondlucht vult met warme kleuren. De geur van rokend hout vermengt zich met de aroma’s van kruiden en marinades, waardoor je zintuigen worden geprikkeld. Onze passie voor het maken van eigen recepten op de barbecue bracht ons altijd een gevoel van voldoening. Vroeg in de ochtend al van start gaan met het bereiden van een mooi stuk vlees of vis voor de avond. Hell yeah!!! Het is immers de kunst om smaken te combineren, texturen te perfectioneren en de perfecte rokerige afdronk te creëren.

Zo gingen wij eerst te werk met onze Weber Mastertouch 47cm. Het begon met het grillen van een hamburger. Al snel bleek dat we verder wilden. Wat kan er allemaal met deze BBQ? Grillen, stoven, stomen, bakken en koken. Het kon allemaal. Maar temperatuurbeheersing bleef toch nog een dingetje. Helemaal met lange sessies. Dat moest beter kunnen.

En zo zijn we in 2016 in aanraking gekomen met de Big Green Egg. Sessies van 8 uur of langer, zonder temperatuurschommelingen. Onze passie werd gevoed. Er ging een nieuwe wereld voor ons open!

Kwaliteit en de ultieme smaak. Dat is waar wij voor gaan. Elke keer dat wij experimenteren en nieuwe smaakcombinaties ontdekken, voelt het als een avontuur. Het is onze manier om onze culinaire creativiteit te uiten en onze liefde voor barbecueën tot leven te brengen.

Kwaliteit zie je niet alleen terug in onze Big Green Egg barbecue, maar absoluut ook in de ingrediënten die wij kiezen voor het maken van een gerecht. Het belang van het halen van groenten en vlees bij een goede leverancier kan niet genoeg worden benadrukt. Het begint allemaal met de kwaliteit van de ingrediënten, die een aanzienlijke invloed heeft op de smaak en gezondheid van je maaltijden. Vlees halen we bij onze slager in Putten en vis bij de visboer in Bunschoten-Spakenburg. Topkwaliteit producten en ingrediënten zijn een belangrijk onderdeel van onze BBQ experience.

Wij maken onze eigen recepten en turnen bestaande recepten om tot een ultieme smaakexplosie. Bij het bedenken van nieuwe recepten proberen we ook altijd te innoveren en experimenteren met nieuwe smaken. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Neem een recept van onze website, maak het één, twee, drie keer en ga er daarna op los met je eigen culinaire creativiteit.

De glimlach op het gezicht van vrienden en familie wanneer ze de eerste hap nemen van jouw gegrilde meesterwerk, is de beloning voor al je toewijding. Het is de voldoening van weten dat je de magie van het buiten koken hebt vastgelegd, een passie die je verbindt met de natuur, met vuur en met de simpele voldoening van het leven. Dit wil je toch meegeven aan iedereen!

En zo ging het leven van Remco en Jaap door, vol heerlijke geuren en smaken ontdekken, altijd op zoek naar nieuwe recepten om te delen met de wereld. Want voor hen beide was barbecueën meer dan een passie; het was een manier van leven.

Het rooster van de barbecue knetterde zachtjes terwijl ik met een glimlach naar mijn eigen creatie staarde. Het was een warme zomermiddag, en mijn passie voor het maken van eigen recepten op de barbecue had me weer gegrepen!

GRILLED FLAVOUR

Bedankt voor je tijd


Dank je wel voor de tijd en aandacht die je hebt besteed aan het lezen van onze website. Wij willen mensen inspireren. Om te gaan koken en BBQ’en. Met familie, vrienden en kennissen. Herinneringen maken en mooie dag- en avonden beleven. Dat is wat een inspirerende fantastische BBQ dag voor ons betekent. Jouw nieuwsgierigheid en interesse zijn zeer gewaardeerd. We hopen dat je hebt genoten van wat je hebt gelezen en dat het zinvol voor je is geweest. Blijf lezen, leren, delen en ontdekken, want kennis en inspiraties zijn schatten die nooit opraken.

Al onze BBQ learnings delen wij dus graag met jou via; Grilled Flavour, op onze website en social kanalen. Nogmaals, hartelijk dank!

Heb je vragen over recepten? Wil je samenwerken? Voel je vrij om ons te berichten via info@grilledflavour.nl!

Close
Grilled Flavour © Copyright 2019-2023.
Close