Winter BBQ

818

Culinaire BBQ verwennerij in de koudste maanden. Wij zeggen wel eens dat er geen BBQ seizoen bestaat. Natuurlijk gaan we in de herfst en winter minder snel achter de BBQ staan als het zeikt van de regen. Maar met ijzige kou is het heerlijk om de tuin in te trekken en de BBQ aan te steken. Wij stoken er vaak nog een vuurtje bij in een vuurschaal. Dan heb je een echte unieke winter BBQ sfeer in jouw eigen tuin. Met een heerlijke stoofpot of groot stuk vlees op de BBQ maak je er dan een prachtige dag van.

Waarom een winter BBQ?

Winterbarbecues brengen een unieke sfeer met zich mee. Denk aan gezelligheid rondom de warme gloed van de barbecue, omringd door de winterse stilte. Het creëert een magische sfeer die je niet hebt tijdens de warmere lente- en zomermaanden.

Smaken van het winterseizoen

Ontdek de verrukkelijke smaken van winterse ingrediënten. Van gerookte kazen tot aan seizoensgebonden groenten, een winterbarbecue biedt een scala aan smaken die perfect aansluiten bij het koude weer. Wij maken regelmatig een heerlijke erwtensoep, stoofpot of een groot stuk vlees in de wintermaanden. Dit staat garant voor een geweldige dag met een heerlijke maaltijd als afsluiter.

Zorg dat je warm blijft

Het lijkt voor de hand liggend, maar het is o zo belangrijk. Om een geslaagde winter BBQ te hebben is het van belang dat je warm blijft. Zorg voor warme kleding, maak laagjes en maak een heerlijk vuurtje. Uiteraard is het ook heerlijk om een goede kop warme chocomel met slagroom te drinken tussendoor.

Maak van de wintermaanden een culinair feest met een sfeervolle en smaakvolle barbecue. De winter staat garant voor een unieke BBQ ervaring. Ontdek onze winterse recepten, volg onze tips en geniet van een smaakvolle winterse verwennerij in jouw eigen tuin.

Rib Eye van de BBQ

Een heerlijke Rib Eye aan 1 stuk. Dit is een geweldig stukje vlees om met de feestdagen te maken.
Rib-Eye

Gerookte zalmzijde van de BBQ!

Heerlijk voor bij de kerst of tijdens oudjaarsdag. Genieten tijdens de feestdagen.
Gerookte zalmzijde van de BBQ

Oosterse Spareribs

Spareribs zijn altijd lekker om te maken, maar met een Oosterse tint is het helemaal genieten!
Oosterse Spareribs

Meer inspiratie nodig?

Ontdek nog meer winterse smaken tussen onze overzicht aan BBQ recepten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Grilled Flavour © Copyright 2019-2023.
Close