Affiliate

Welkom op de website van Grilled Flavour! Wij vinden het belangrijk om open en transparant te zijn over hoe wij werken en welke partnerschappen wij hebben. Een van de manieren waarop wij deze website kunnen onderhouden en nieuwe inhoud kunnen blijven creëren, is door gebruik te maken van zogenaamde affiliate links.

Wat zijn Affiliate Links?

Affiliate links zijn speciale URL’s waarmee wij als website een kleine commissie verdienen als je via die link een aankoop doet. Deze links kosten jou als gebruiker niets extra’s, maar ze zijn van essentieel belang voor het ondersteunen van onze inspanningen om jou waardevolle en relevante informatie te bieden.

Waarom gebruiken we Affiliate Links?

Grilled Flavour is toegewijd aan het verstrekken van hoogwaardige inhoud over grillen, barbecuen en gerelateerde onderwerpen. Het onderhouden van een website en het creëren van waardevolle inhoud vereist echter tijd en middelen. Affiliate links stellen ons in staat om een kleine vergoeding te verdienen, wat ons helpt om de kosten te dekken en de website draaiende te houden.

Onze toewijding aan jou

Jouw vertrouwen is voor ons van het grootste belang. We willen benadrukken dat we alleen producten of diensten aanbevelen waar we zelf in geloven en die we beschouwen als waardevol voor jou, onze lezer. Onze aanbevelingen worden niet beïnvloed door deelname aan een affiliate programma.

Hoe herken je een Affiliate Link?

Wanneer je op Grilled Flavour een link tegenkomt die je naar een externe website leidt en die een unieke trackingcode bevat, is dit waarschijnlijk een affiliate link. Deze codes helpen de partner om te identificeren dat je via Grilled Flavour op hun site terecht bent gekomen.

Vragen?

Als je vragen hebt over ons gebruik van affiliate links of als je meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@grilledflavour.nl. Wij staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en waarderen jouw steun aan Grilled Flavour.

Dank je wel voor jouw vertrouwen en voor het bezoeken van onze website!

Met smakelijke groeten,
Team Grilled Flavour

Close
Grilled Flavour © Copyright 2019-2023.
Close